SLIKANGST

WEBSITE

10 jaar slikangst.net


Onze website bestaat 10 jaar en ondanks dat het niet een onderwerp is om een feestje voor te vieren, zijn wij wel trots op onze website.

Opgericht door twee mensen die de slikangst zelf hebben ervaren, vooral om meer informatie te geven en ervaringen te delen.

Zelfs in 2019 is er nog weinig geschreven over slikangst of slikfobieŽn. Daarom kan het prettig zijn om met mensen te praten die weten wat het is. We hebben het geluk gehad dat mensen ons wisten te vinden en er meer over willen weten.

De vraag die iedereen bezighoudt: hoe kom je er van af?

Een lastige vraag omdat er niet een gericht antwoord is. Het gaat vooral om zelfvertrouwen en je angst durven te overwinnen. Hoe sta je in het leven en wat slik je niet meer? Door te werken aan jezelf, je denken te veranderen, steviger in je schoenen komen te staan en voor jezelf opkomen en te leven zoals jij dat wilt, maar wel op een liefdevolle manier, kan jij je angst overwinnen.

Met deze website willen we juist ook iets positiefs overbrengen. We proberen om mensen sterker te maken, en te geloven in hun eigen kunnen om weer te eten zonder angst. Belangrijk hierbij is wel dat wij adviseren om professionele hulp in te schakelen, en dat wij slechts een steuntje in de rug zijn voor tips en praktische ervaringen.


De bezoekersaantallen bleven elk jaar stijgen. In 2019 wordt de website gemiddeld bijna 500 keer per maand geraadpleegd. De meest gezochte onderwerpen gaan over angst voor slikken en wat te doen bij slikangst.

We proberen ons wederom de komende tijd weer in te zetten voor meer informatie over dit onderwerp, en willen iedereen bedanken voor jullie reacties in de afgelopen jaren.